Výrobky

Praktické řešení

Pokud v bytě či domě chybí úložný prostor, je skříň jasnou volbou. Ne vždy nás ovšem napadne ten správný typ. Samostatně stojící šatní skříň je skvělou volbou pro případ, kdy chcete nějak doplnit interiér a tento prostor využít pro oblečení či doplňky. Pokud ovšem chybí prostor na věci jako je sportovní náčiní, nebo potřebujete uspořádat komoru, případně předělat nějaký prostor na šatnu, je to už trošku jiné a řešení je třeba promyslet. Vestavěné skříně Praha jsou to správné řešení.

Využitý prostor

Ideální je vyrábět takové kousky nábytku na míru, protože se přesně přizpůsobí vašemu prostoru. Nikde nebude chybět kus poličky, využijete veškeré volné centimetry a hlavně, poskládáte vše přesně tak, jak budete potřebovat. Regály nebo zásuvky ve skříni mohou být různě vysoké přesně podle toho, co do nich potřebujete umístit. V případě vybavení šatny můžeme udělat takovou konstrukci, která nebude mít dveře, abyste pokaždé nemuseli skříň otevírat a vybavit ji můžeme větším počtem šatních tyčí či různých pojezdových technologií, abyste měli vše po ruce a nemuseli lézt na schůdky.

Pokud ovšem potřebujete vytvořit příjemné zádveří se skříněmi jakožto botníkem, šatní skříní či věšákem, není v tom problém. Doplnit můžeme pro pohodlné obutí nebo nejrůznějšími háčky a věšáky, které lze využít na kabáty, klíče, lžíci k obouvání nebo například na deštníky. Někdy se to nemusí zdát, ale i prostor, který je zdánlivě malý, může nabídnout nakonec dostatek místa pro velkou skříň, pokud je řešení šikovné.

Příjemné barevné kombinace

Máte obavy, že by se celý prostor mohl opticky zmenšit a působit stísněně? Nebojte, vybereme společně takové barvy, barevné kombinace nebo vzory, které naopak prostor opticky zvětší, provzdušní a v kombinaci s dobrým světlem, naprosto změní tak, abyste byli spokojeni.

Vše společně prokonzultujeme a vytvoříme 3D návrh, abyste měli jasnou představu ještě před tím, než začnou jakékoli práce.

Podobné příspěvky